Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظرفیت زمانی فیلم کوتاه به ما اجازه آگاهی‌رسانی می‌دهد و می‌توان از این ابزار برای فرهنگ‌سازی و آگاهی‌رسانی استفاده کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از ستاد خبری سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، در روز سوم از جشنواره فیلم کوتاه تهران برابر با 9 آبان ماه با برگزاری دو نشست تخصصی سپری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاهی به فیلم «اِلُنا هُلمز»| قهرمانی که برای نجات انگلیس وارد صحنه شدمیترا حجار در فیلم «غیبت موجه» بازی می‌کند

نشست اول در ساعت 20 که در صفحه اینستاگرام انجمن سینمای جوانان ایران با اجرای رامتین شهبازی و ترجمه نامدار شیرازیان برگزار شد «هاتسویو کاتو» از ژاپن با موضوع «مروری بر اکران فیلم‌های ایرانی در جشنواره YIDFF 2019» به ارایه نظرات خود پرداخت.

این نشست که در آغاز به «عباس کیارستمی» فیلمساز فقید تقدیم شد، «هاتسویو کاتو» از وجوه تمایز نگاه فیلمسازان و هنرمندان گفت و بر این نکته تأکید کرد که هنرمندان باید به مسائلی که خود فکر می‌کنند اهمیت دهند، وی در بخشی از این نشست بیان کرد: «شما همیشه باید به آنچه که دیگران می‌بینند هم مانند آنچه خودتان می‌بینید توجه کنید اما این نکته را هم باید به خاطر بسپارید که آنچه اهمیت دارد مسئله خود و دیگری نیست، چون اگر این کار را انجام دهیم خود تبدیل به فاعل و دیگری تبدیل به مفعول می‌شود اما وقتی شما به یک فرد یا چیزی نگاه می‌کنید، آن هم به شما نگاه می‌کند؛ بدین ترتیب رابطه فاعل و مفعول دو طرفه و به هم وابسته است. من فکر می‌کنم این ماجرا در عرصه فیلمسازی هم به کار می‌آید.»

نشست بعدی اما به «آنه گشوتز» نایب رییس جشنواره «درسدن» آلمان اختصاص داشت.

«گشوتز» ضمن توصیه به فیلمسازان برای مطالعه آیین‌نامه جشنواره‌ها و اطلاع یافتن از چندوچون یک جشنواره تأکید کرد که صاحبان آثار باید مراقب جشنواره‌های جعلی باشند چون گاهی از آنها برای حضور در یک جشنواره پول دریافت می‌شود اما آن جشنواره هرگز برگزار نمی‌شود و به این ترتیب پول افراد از بین می‌رود.

او به نکته‌ای تازه هم اشاره کرد، «گشوتز» حضور در جشنواره‌های کوچک را برای فیلمسازان پراهمیت خواند و عنوان کرد: «در خیلی از موارد بهتر است فیلم‌تان را به جشنواره‌های کوچکتر بفرستید چون میزان توجهی که به فیلم شما می‌شود بیشتر است هرچه جشنواره‌ها بزرگتر باشد توجه کمتری به فیلم‌ها می‌رسد از همین رو بهتر این است که فیلم‌ها به جشنواره‌های کوچکتر فرستاده شود».

روز گذشته صادق داوری فر مستندساز و کارگردان به وجه «ایجاز و اختصار» فیلم کوتاه در آگاهی بخشی اشاره کرد و آن را تأثیرگذار دانست. در بخشی از گفتگوی او آمده بود: «در فیلم کوتاه می‌توان و باید به موضوعات اجتماعی پرداخت و درواقع این مهم، ناگزیر اتفاق می‌افتد اما نمی‌توانیم بگوییم با شیوع ویروس «کرونا» دیگر همه فیلم‌ها باید به این موضوع بپردازند. از آن‌جایی که ظرفیت زمانی فیلم کوتاه به ما اجازه آگاهی‌رسانی می‌دهد می‌توان از این ابزار هم برای فرهنگ‌سازی و آگاهی‌رسانی استفاده کرد.»

در ادامه برگزاری بخش آنلاین جشنواره سی‌وهفتم، امروز 2 نشست تخصصی در ساعت 20 و 22 در صفحه اینستاگرام انجمن سینمای جوانان ایران به صورت رایگان با حضور «شارلوت کوچرت» با موضوع با موضوع «برنامه‌ریزی پخش فیلم کوتاه» و تینگ ونگ با موضوع «رسانه‌های جدید در فیلم کوتاه و سینما» در اینستاگرام @IYCS.IR برگزار می‌شود.

سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به دبیری سیدصادق موسوی تا 17 آبان با برگزاری نشست‌های تخصصی «37-20» ادامه دارد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سینما فیلم جشنواره فیلم کوتاه تهران سینما فیلم جشنواره فیلم کوتاه تهران آگاهی رسانی جشنواره ها فیلم کوتاه فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۸۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، «با قید محرمانگی» درباره زنان یک روستاست که به نهادهای دولتی نامه‌ای محرمانه نوشته‌اند. شروین وحدت و پیام عزیزی تهیه کنندگی و کارگردانی مشترک این کار را به عهده داشته‌اند. بعد از «فیلم خانه سیاه است»، ساخته فروغ فرخزاد، که دوره یازدهم این جشنواره نمایش داده شد و جایزه اصلی را نیز دریافت کرد، با قید محرمانگی تنها فیلم ایرانی است که به اوبرهاوزن راه یافته است.

گفتنی است که فستیوال اوبرهاوزن یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه در دنیاست که هر ساله از یکم تا ششم می ( 12 تا 17 اردیبهشت) برگزار می‌شود و برنده جایزه بزرگ این جشنواره به رقابت‌های آکادمی اسکار معرفی خواهد شد.

عوامل « با قید محرمانگی» عبارتند از:

تهیه کننده و کارگردان: شروین وحدت، پیام عزیزی، تدوین: محسن ظهرابی، فیلمبردار: کیوان ایمانی، موسیقی: احسان آنالویی، صداگذار: سامان شهامت و بهزاد مهدی‌زاده، اصلاح رنگ و نور: رضا تیموری، صدابردار: شروین وحدت،  مدیر روابط‌عمومی: سعید اسلام‌زاده، طراح پوستر: متین خیبلی، دستیارکارگردان: رضا عزیزی، مدیر تولید: مهرسام حق‌جو، عکاس: کیوان ایمانی، پخش بین‌الملل: نشاط باقری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «له له» جایزه جشنواره هیوستون را گرفت
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • حضور فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره ژاپنی
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • برگزاری سومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی در استان
  • راهیابی دو اثر از رادیو کیش به مرحله نهایی سومین جشنواره ملی پژواک